Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταwebbing πολυεστέρα σφεντόνα

2 Webbing στρώματος τόνου ενιαία επίπεδη σφεντόνα, πράσινες ατελείωτες ανυψωτικές σφεντόνες

2 Webbing στρώματος τόνου ενιαία επίπεδη σφεντόνα, πράσινες ατελείωτες ανυψωτικές σφεντόνες

2 Webbing στρώματος τόνου ενιαία επίπεδη σφεντόνα, πράσινες ατελείωτες ανυψωτικές σφεντόνες
2 Webbing στρώματος τόνου ενιαία επίπεδη σφεντόνα, πράσινες ατελείωτες ανυψωτικές σφεντόνες 2 Webbing στρώματος τόνου ενιαία επίπεδη σφεντόνα, πράσινες ατελείωτες ανυψωτικές σφεντόνες

Μεγάλες Εικόνας :  2 Webbing στρώματος τόνου ενιαία επίπεδη σφεντόνα, πράσινες ατελείωτες ανυψωτικές σφεντόνες

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Anfeng / AF
Πιστοποίηση: CE, GS, ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Ses-2T
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 500 PC
Τιμή: Call or Email for quote
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτιο + παλέτα, ή ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 45 ημέρες μετά από την επιβεβαίωση διαταγής
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 10.000 PC το μήνα

2 Webbing στρώματος τόνου ενιαία επίπεδη σφεντόνα, πράσινες ατελείωτες ανυψωτικές σφεντόνες

περιγραφή
Υλικό: Πολυεστέρας Λέξη κλειδί: Ενιαία Webbing στρώματος σφεντόνα, ανυψωτική σφεντόνα πολυεστέρα, ατελείωτη σφεντόνα
μορφή: Επίπεδη σφεντόνα Ιστού Ικανότητα ανύψωσης: 2000 κλ
Χρώμα: Πράσινος Stabdard: ΤΟ EN 14921:2000, ΩΣ 1353.1-1997, JB/T 8521-2007
COem και υπηρεσίες ODM: Ναι, κατόπιν αιτήματος Συσκευασία: Χαρτοκιβώτιο + παλέτα, ξύλινο κιβώτιο, ή συνήθεια
Παράγοντας ασφάλειας: 6:1 Μήκος: Συνήθεια
Υψηλό φως:

2t επίπεδη Webbing σφεντόνα

,

επίπεδη Webbing 1m σφεντόνα

,

Πράσινες ατελείωτες ανυψωτικές σφεντόνες

 
Webbing πολυεστέρα στρώματος 2 τόνου ενιαία σφεντόνα
Ατελείωτη ανυψωτική σφεντόνα, επίπεδο Webbing
 
 
 
Webbing οι σφεντόνες είναι εύκαμπτες, ελαφριές και έχουν μια ευρεία επιφάνεια ρουλεμάν. Η σφεντόνα μπορεί να περιστραφεί καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής υπηρεσιών της για να ελαχιστοποιήσει την ένδυση και να αποφύγει την επαναλαμβανόμενη ζημία χρήσης.
 
 
Webbing πολυεστέρα μας οι σφεντόνες μπορούν να κατασκευαστούν και να παρασχεθούν με το τυποποιημένο σχήμα σφεντονών Ιστού: Ατελείωτο, ενιαίο στρώμα, διπλά στρώματα, ή σε ένα σχέδιο συνήθειας. Προκειμένου να φρουρηθεί webbing από την περιττή φθορά λόγω χρήσης, διάφορα καλύμματα είναι διαθέσιμα, σε οποιοδήποτε μήκος, το οποίο προστατεύει και τη σφεντόνα και τα εύθραυστα φορτία.
 
 
Οι ενιαίες ατελείωτες Webbing στρώματος σφεντόνες γίνονται από το μονό κομμάτι webbing που ενώνεται μαζί και που ράβεται μαζί μέσω μιας ραφής. Κατασκευάζονται και παρέχονται σύμφωνα με το EN 14921:2000, ΩΣ πρότυπα του 1353.1-1997 ή JB/T 8521-2007 που ορίζει τον κώδικα χρώματος, ονομάζοντας και πώς η σφεντόνα συρράπτεται.
  
 
Αυτές οι σφεντόνες είναι ο δημοφιλής τύπος και είναι κατάλληλες για ένα ευρύ φάσμα της ανύψωσης των εφαρμογών, δεδομένου ότι είναι τόσο ισχυρές όσο και το σχοινί ή την αλυσίδα χαλύβδινων συρμάτων, και είναι ακόμα ελαφρύτερες και πιό εύκαμπτες στην ίδια ικανότητα ανύψωσης. Μπορούν να είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι για τα ακριβά ή εύκολα χαλασμένα προϊόντα, λόγω του μαλακού και ασφαλούς υλικού τους.
 
2 Webbing στρώματος τόνου ενιαία επίπεδη σφεντόνα, πράσινες ατελείωτες ανυψωτικές σφεντόνες 0
Η προηγμένη κατασκευή webbing των σφεντονών, φωτογραφία από τη Σαγκάη Anfeng που ανυψώνει & που εξοπλίζει
 
Οφέλη webbing πολυεστέρα των σφεντονών
 
1. Όξινη αντίσταση — Webbing πολυεστέρα η σφεντόνα είναι ανθεκτική στους πράκτορες και τα οξέα λεύκανσης. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα όξινα περιβάλλοντα.
2. Κωδικοποιημένος διά χρώματος — Οι σφεντόνες Ιστού είναι χρώμα που κωδικοποιείται για να προσδιορίσει τα όρια δυναμικότητας.
3. Σταθερό πιάσιμο — Webbing πολυεστέρα οι σφεντόνες επιτρέπουν μια σταθερά λαβή/ένα πιάσιμο γύρω από τα αντικείμενα που ανυψώνονται.
4. Ελαφρύς — Της σφεντόνας Ιστού ελαφριάς καθιστώντας τις σφεντόνες ευκολότερες να φερθούν γύρω από τις περιοχές, το περικάλυμμα και το κατάστημα.
5. Χαμηλότερο κόστος — Οι σφεντόνες πολυεστέρα είναι διαθέσιμες με χαμηλότερο κόστος σε σύγκριση με τις σφεντόνες και την αλυσίδα σχοινιών καλωδίων.
6. Μη εκρηκτικός — Οι σφεντόνες πολυεστέρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακίνδυνα στις εκρηκτικές ατμόσφαιρες (π.χ. μεταλλεία), το υλικό και μη-σπινθηρίζει και non-conductive.
7. Γρήγορα ξεραίνοντας — Σαν υλικό, ο πολυεστέρας είναι γρήγορος να ξεράνει λόγω των υδροφοβικών ιδιοτήτων του.
8. Αντίσταση και διάρκεια — Εκτός από το οξύ, οι σφεντόνες πολυεστέρα είναι ανθεκτικές σε πολλές χημικές ουσίες, το πετρέλαιο, την υγρασία, και το λίπος. Εκτός από αυτόν, ο πολυεστέρας είναι ανθεκτικός στη UV υποβάθμιση.
9. Διατήρηση μορφής — Οι σφεντόνες πολυεστέρα είναι καλά - γνωστός για τη διατήρηση της μορφής της. Αυτό είναι ευεργετικό όπου υπάρχει περιορισμένο διάστημα. Μειώνει επίσης τον κίνδυνο της διακένωσης και τεντώματος.
10. Μαλακότητα — Webbing πολυεστέρα η σφεντόνα είναι μαλακή. Δεν είναι επιρρεπής σε γρατσουνιά και δεν παραμορφώνει τις επιφάνειες που έρχεται σε επαφή με. Αυτό που είναι περισσότερος, αυτό είναι συστροφή/συστροφή ανθεκτικές.
11. Δύναμη — Ο πολυεστέρας είναι πολύ ισχυρός και είναι σε θέση τα εξαιρετικά βαριά φορτία. Μπορούν επίσης να απορροφήσουν τους κλονισμούς, το οποίο το κάνει ένα ιδανικό υλικό για τις σφεντόνες.
12. Webbing οι σφεντόνες μπορούν να εξοπλιστούν με το πρόσθετο προστατευτικό μανίκι.
 
Webbing στρώματος Anfeng ενιαίο ατελείωτο φύλλο στοιχείων σφεντονών τεχνικό
 
κώδικας W.L.L Χρώμα Κατά προσέγγιση πλάτος Min.length Max.length
6:1 7:1 8:1
  τόνοι   χιλ. χιλ. χιλ. μ μ
Ses-1T
Ses-2T
Ses-3T
1.0
2.0
3.0
πορφυρός
πράσινος
κίτρινος
25 30 50
50 60 65
75 90 90
0,5
1.0
1.0
100
100
100
Ses-4T
Ses-5T
Ses-6T
4.0
5.0
6.0
γκρίζος
κόκκινος
καφετής
100 120 120
125 150 150
150 180 200
1.5
1.5
1.5
100
100
100
Ses-8T
Ses-10T
Ses-12T
8.0
10.0
12.0
μπλε
πορτοκάλι
πορτοκάλι
200 240 240
250 300 -
300 - -
2.0
2.0
2.0
100
100
100
Άλλα μεγέθη μπορούν να παραχθούν κατόπιν αιτήματος
 
Επιθεώρηση, δοκιμή και πιστοποίηση
 
Οι όλες webbing μας σφεντόνες κατασκευάζονται κάτω από την ακριβή διαδικασία ποιοτικού ελέγχου. Τα προϊόντα θα επιλεχτούν και θα εξεταστούν σύμφωνα με μια ορισμένη αναλογία και τους θα παρασχεθεί το εκτατό cetification δοκιμής πριν από την παράδοση.
 
Το τεχνικό προσωπικό μας σιγουρεύεται ότι τα προϊόντα καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις ασφάλειας και κατασκευής. Κατόπιν αιτήματος, Anfeng παρέχει στους πελάτες dnv-GL, CCS, τα ABS και άλλα πιστοποιητικά επιθεώρησης τρίτων.
 
2 Webbing στρώματος τόνου ενιαία επίπεδη σφεντόνα, πράσινες ατελείωτες ανυψωτικές σφεντόνες 1
 
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
 
Εδρευμένη τη ζώνη ελεύθερου εμπορίου της Σαγκάη, της Σαγκάη σε Anfeng η ανύψωση & Rigging Ltd. είναι μια επιχείρηση πεπειραμένων τεχνική και πωλήσεων ειδικευμένη στην παροχή webbing των σφεντονών, των στρογγυλών σφεντονών, του σχοινιού καλωδίων και των σφεντονών, αλυσίδες, εξοπλίζοντας τα εξαρτήματα και περισσότερων.
 
Το Anfeng παρέχει τα σχοινιά χαλύβδινων συρμάτων, τις σφεντόνες σχοινιών καλωδίων, τις ανυψωτικά αλυσίδες και τα εξαρτήματα, webbing τις σφεντόνες, τις στρογγυλές σφεντόνες, το λουρί προστασίας πτώσης, τα ανθεκτικά προϊόντα σειράς τυφώνα, να μαστιγώσει, τις παράκτιες γραμμές πρόσδεσης, τους ανελκυστήρες αλυσίδων, τους ανελκυστήρες μοχλών, τους ηλεκτρικούς ανελκυστήρες, τους δεσμούς μέχρι 1500t, και τα ανυψωτικά σημεία.
 
 
Με 20 έτη εμπειρίας στην ανύψωση και τον εξοπλισμό της βιομηχανίας, Anfeng όχι μόνο παρέχει στους πελάτες τα υψηλής ποιότητας προϊόντα ανύψωσης και εξοπλισμού, αλλά και παρέχει τις πλήρεις λύσεις ανύψωσης σύμφωνα με τα διαφορετικά προγράμματα, όπως οι τεχνικές διαβουλεύσεις, το σχέδιο λύσης, ο προγραμματισμός προϊόντων, onsite η βοήθεια και η υποστήριξη μεταπωλήσεων.
 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. JOHN XU

Τηλ.:: +86-13802941278

Φαξ: +86-21-61766112

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα