Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ
 
Γιατί μας επιλέξτε;
 
CWho είμαστε;
 
Εδρευμένη τη ζώνη ελεύθερου εμπορίου της Σαγκάη, της Σαγκάη σε Anfeng η ανύψωση & Rigging Ltd. είναι μια πεπειραμένες τεχνικές, επαγγελματικές παραγωγή και μια επιχείρηση πωλήσεων ειδικευμένες στην παροχή webbing των σφεντονών, των στρογγυλών σφεντονών, του σχοινιού καλωδίων και των σφεντονών, αλυσίδες, εξοπλίζοντας τα εξαρτήματα και περισσότεροι.
 
Η επιχείρησή μας ιδρύεται από το John Xu, η οποία ήταν στην ανυψωτική και εξοπλίζοντας βιομηχανία για περισσότερο από 20 έτη και έχει τοποθετηθεί στη Σαγκάη από το 2010. Η επιχείρησή μας υποστηρίζεται άμεσα από το εργοστάσιο που παρέχει τα αξιόπιστα αποθέματα και την ελληπή χρονική ανοχή. Έχουμε την τεχνική δυνατότητα να παρέχουμε τα συνήθεια-σχεδιασμένα ανυψωτικά προϊόντα και να καλύψουμε τις απαιτήσεις cOem των πελατών. Το Anfeng που ανυψώνει & που εξοπλίζει είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για τα παγκόσμιας ποιότητας προϊόντα ανύψωσης και εξοπλισμού πρόσβασης.
 
Εκτεταμένη σειρά προϊόντων
 
Παρέχουμε τα σχοινιά χαλύβδινων συρμάτων, τις σφεντόνες σχοινιών καλωδίων, τις ανυψωτικά αλυσίδες και τα εξαρτήματα, webbing τις σφεντόνες, τις στρογγυλές σφεντόνες, το λουρί προστασίας πτώσης, τα ανθεκτικά προϊόντα σειράς τυφώνα, να μαστιγώσουμε, τις παράκτιες γραμμές πρόσδεσης, τους ανελκυστήρες αλυσίδων, τους ανελκυστήρες μοχλών, τους ηλεκτρικούς ανελκυστήρες, τους δεσμούς μέχρι 1500t, και τα ανυψωτικά σημεία.
 
 
Arew εγκρίναμε το διανομέα για swagers ® TALURIT και ferrules αργιλίου (μη αποκλειστικός διανομέας στην Κίνα), τους διπλούς ανελκυστήρες αλυσίδων ταχύτητας JPNHOIST, τους φραγμούς αλυσίδων vitali-INTL και τους ανελκυστήρες μοχλών, και ΣΦΕΝΤΌΝΑ JIAN FENG που ανυψώνει και που εξοπλίζει τα προϊόντα.
 
Πλήρεις λύσεις και υπηρεσίες πιστοποίησης:
 
1. Λύσεις ανύψωσης
Με 20 έτη εμπειρίας στην ανύψωση και τον εξοπλισμό της βιομηχανίας, όχι μόνο παρέχουμε στους πελάτες μας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα ανύψωσης και εξοπλισμού, αλλά και παρέχουμε τις πλήρεις λύσεις ανύψωσης σύμφωνα με τα διαφορετικά προγράμματα, όπως οι τεχνικές διαβουλεύσεις, το σχέδιο λύσης, ο προγραμματισμός προϊόντων, onsite η βοήθεια και η υποστήριξη μεταπωλήσεων.
 
2. Επιθεώρηση, δοκιμή και πιστοποίηση
Το τεχνικό προσωπικό μας σιγουρεύεται ότι τα προϊόντα καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις ασφάλειας και κατασκευής. Κατόπιν αιτήματος, παρέχουμε στους πελάτες μας dnv-GL, CCS, τα ABS και άλλα πιστοποιητικά επιθεώρησης τρίτων.
 
QMS και εξυπηρετώντας κορυφαίες επιχειρήσεις
 
Η επιχείρησή μας λαμβάνει τις πιστοποιήσεις ασφάλειας όπως η πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001, η περιβαλλοντική πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ISO14001, και η επαγγελματική πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης υγειών και ασφαλειών OHSAS18001.
 
Βασισμένοι στη Σαγκάη, ριζώνουμε στις αγορές Ανατολικών Κινών και της βόρειας Κίνας. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται στις διαφορετικές βιομηχανίες όπως τα μηχανήματα κατασκευής, ο λιμένας, η ναυτιλία, η βιομηχανική ανύψωση, η χερσαία και παράκτια θαλάσσια εφαρμοσμένη μηχανική. Η επιχείρησή μας βελτιώνει δραστικά την παραγωγικότητα και την ασφάλεια για το τέλος - χρήστες όπως το ναυπηγείο Jiangnan, Hudong Zhonghua, η βαριά βιομηχανία Waigaoqiao, ο λιμένας της Σαγκάη, το γραφείο διάσωσης της Σαγκάη, η βαριά βιομηχανία εμπόρων της Κίνας, η βαριά βιομηχανία Zhenhua, το γραφείο ηλεκτρικής ενέργειας της Σαγκάη, ο λιμένας Yantai, ο λιμένας Qingdao, ο λιμένας Dalian, ο λιμένας Ningbo, ο λιμένας Zhoushan, COSCO, CIMC, οι λοταρίες και Penglai Jutao Yantai.

Βασισμένος στη Σαγκάη, που συνδέεται με τον κόσμο

Η Σαγκάη είναι μια από τις αναπτυγμένες πόλεις στην Κίνα, την ύπαρξη πλήμνες για τη χρηματοδότηση, τις εμπορικές συναλλαγές, τη ναυτιλία, και τη τεχνολογική καινοτομία. Ο λιμένας της Σαγκάη είναι ένας από τους πιό πολυάσχολους λιμένες στον κόσμο. Η Σαγκάη είναι πόλη που έχει προσελκύσει την παγκόσμια προσοχή.
 
Εκμεταλλευόμαστε την εγγύτητα της Σαγκάη στον κόσμο, για να προαγάγουμε την αύξησή της να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες στο εξωτερικό. Εάν θέλετε να ανακαλύψετε περισσότερων για τα προϊόντα μας, να είστε ενημερωμένος για την πιό πρόσφατη ανάπτυξή μας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με ή μας επισκεφτείτε στη Σαγκάη!
 
Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
 
Με 20 έτη εμπειρίας στην ανυψωτική και εξοπλίζοντας βιομηχανία, η επιχείρησή μας είναι μια επιχείρηση πεπειραμένων τεχνική και πωλήσεων ειδικευμένη στην παροχή webbing των σφεντονών, των στρογγυλών σφεντονών, του σχοινιού καλωδίων και των σφεντονών, αλυσίδες, εξοπλίζοντας τα εξαρτήματα και περισσότεροι. Υποστηριζόμαστε άμεσα από το εργοστάσιο που παρέχει τα αξιόπιστα αποθέματα και την ελληπή χρονική ανοχή.

Η τεχνική δυνατότητά μας επιτρέπει σε μας για να παρέχει τα συνήθεια-σχεδιασμένα ανυψωτικά προϊόντα και να καλύψει τις απαιτήσεις cOem των πελατών.
 
Όχι μόνο παρέχουμε στους πελάτες μας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα ανύψωσης και εξοπλισμού, αλλά και παρέχουμε τις πλήρεις λύσεις ανύψωσης σύμφωνα με τα διαφορετικά προγράμματα, όπως οι τεχνικές διαβουλεύσεις, το σχέδιο λύσης, ο προγραμματισμός προϊόντων, onsite η βοήθεια και η υποστήριξη μεταπωλήσεων.
 
Το τεχνικό προσωπικό μας σιγουρεύεται ότι τα προϊόντα καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις ασφάλειας και κατασκευής. Κατόπιν αιτήματος, παρέχουμε στους πελάτες μας dnv-GL, CCS, τα ABS και άλλα πιστοποιητικά επιθεώρησης τρίτων.

 

 

Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : Anfeng/AF, Jianfeng/JF, JPNHOIST, TALURIT®, vitali-INTL

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : >50,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2018

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Business services: High quality lifting & rigging products, Custom-designed complete lifting solutions, Inspection, testing and certification services

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Πιστοποιήσεις Κίνα Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Πιστοποιήσεις Κίνα Shanghai Anfeng Lifting & Rigging LTD. Πιστοποιήσεις